skip to Main Content
Man rijdt auto tegen voordeur Catalaanse tv-zender TV3 in Barcelona
Twitter

Man rijdt auto tegen voordeur Catalaanse tv-zender TV3 in Barcelona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BARCELONA – Een man heeft woensdag met zijn auto veel schade en even paniek veroorzaakt bij het gebouw van de Catalaanse televisie TV3 in Sant Joan Despi, een voorstad van Barcelona. De man reed in volle vaart tegen de glazen voordeur waarna de beveiligingsmedewerkers de man konden vasthouden totdat de politie arriveerde.

Zoals nu bekend is gaat het niet om een terroristische of politiek gerichte actie maar om de actie van een verdwaasde man die al eerder op dinsdag ook voor problemen zorgde. De man probeerde toen namelijk het gebouw binnen te komen met een spandoek met daarop de tekst “¿Por qué los Iluminados no podemos salir a TV3?”. Dat lukte niet.

Op woensdag zorgde de man echter weer voor paniek toen hij met zijn auto tegen de voordeur van het gebouw reed zonder dat daar mensen bij gewond raakten. De man reed in zijn auto en had een kroon op zijn hoofd, een van de kronen die men normaal gesproken met de Roscon de Reyes tijdens Driekoningen weggeeft.

De verdwaasde man ziet zichzelf waarschijnlijk als een Illuminati, een lid van de historische geheime genootschap. Het onderzoek loopt nog maar men sluit een terroristische actie uit en de politie meent ook niet dat de actie van politieke aard is.

 

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 5 reacties
  1. Adje en Tedje jullie zijn net zo gestoord als deze verdwaasde man. Normaal he met je auto tegen gebouwen rijden. Er hadden wel doden kunnen vallen.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken