skip to Main Content
Heeft de ex koning van Spanje Juan Carlos een seksverslaving?

Heeft de ex koning van Spanje Juan Carlos een seksverslaving?

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – In een nieuw boek over het leven van de 79-jarige ex koning van Spanje Juan Carlos is te lezen dat hij een seksverslaving heeft of had en het bed heeft gedeeld met minstens 5.000 vrouwen. Nu klinkt dat nogal ongeloofwaardig maar historicus Amadeo Martínez Inglés heeft een reputatie dus wellicht is het waar en kunnen we met recht spreken over een echte “Don Juan”.

Het is bekend dat Juan Carlos een persoon is die van vrouwen houdt en al jarenlang wordt er gespeculeerd over de vele minnaressen die hij gedurende zijn leven als Koning van Spanje en daarvoor heeft gehad. Tot nu toe is dat echter bij roddels gebleven en ook zijn vrouw, de ex Koningin Sofia, is altijd bij hem gebleven en heeft niets laten merken van vermeende minnaressen.

De historicus heeft zijn verhaal gebaseerd op getuigenissen van spionnen van de ex-dictator Franco waarbij de auteur de ex Koning als seksverslaafd omschrijft. Mocht het zo zijn dat Juan Carlos het bed heeft gedeeld met meer dan 5.000 vrouwen dan kan wel gesproken worden van een verslaving. In het boek is te lezen dat onder zijn vele veroveringen tal van actrices, zangeressen, beroemdheden en leden van andere koningshuizen zaten. Zo zou Juan Carlos in 1986 ook een nacht met prinses Diana hebben doorgebracht … of niet, dat is in ieder geval niet bewezen. Onder zijn minnaressen zaten echter ook minder bekende vrouwen die vreemd genoeg tot nu toe nooit iets gezegd hebben over de relatie.

Ex Koningin Sofia moet iets geweten hebben van deze relaties aangezien ze ooit Juan Carlos op heterdaad betrapte toen hij met de actrice Sara Montiel in bed lag. Daarna stopten de avontuurtjes van de Koning maar ook dat is allemaal niet bewezen. Toch moet er iets waar zijn van de avontuurtjes aangezien Juan Carlos zelfs in België een buitenechtelijke dochter heeft en er waarschijnlijk nog vele meer zijn.

Het is niet voor het eerst dat er geschreven wordt over de buitenechtelijke relaties van “Don Juan” aangezien dit al vaker is omschreven in andere boeken over het leven van Juan Carlos. Daarin was al te lezen dat hij het bed heeft gedeeld met 1.500 vrouwen en in een ander boek stond dat aantal op 2.154 minnaressen. De vraag is, wat is er in dit nieuwe boek met de veronderstelling dat Juan Carlos met minstens 5.000 vrouwen een relatie heeft gehad, waar of niet waar. Een officiële mededeling van het Koningshuis is er nog niet.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 9 reacties
 1. Als de koning vroeger op een grote beurs kwam werd aan de asafatas die hem moesten begeleiden gevraagd of ze eerste, tweede of derde linie wilden, oftewel vlakbij, ietsjes verder van hem af of op de achtergrond. Eerste linie betekende dat je al zijn wensen tijdens het bezoek moest inwilligen.

 2. Ben niet goed geïnformeerd over het Spaans koningshuis maar dat komt nog wel, vraagt beetje meer tijd, hoe meer ik lees hoe meer ik weet maar kan niet alles tegelijkertijd lezen he.
  Weet iemand of Juan Carlos een buitenechtelijke kind (of kinderen) heeft?
  En die erkend is of zijn?
  Hij heeft alleszins zijn best gedaan toch?
  Ben benieuwd.
  Alvast bedankt!

 3. Nou weet ik waarom dat de mannen in Spanje bijna allemaal Juan als eerste voornaam hebben. De verzorger komt dan met de 2de naam erachter . Trouwens er zijn ook meisjes die zijn naam hebben. Och ja, hij heeft hem niet met plassen versleten. Zijn vrouw die ik persoonlijk heb leren kennen is een zeer lieve, trieste vrouw . Persoonlijk heb ik totaal niets met koningshuizen. het zijn in eigenlijk maar arme mensen. Afschaffen dat geldverslindende instituut en zeker in Nederland.

 4. Al eerder geschreven; het is geen ex- koning Juan Carlos en ex-koningin Sofia. Ze zijn nog steeds koning en koningin, itt tot NL waar ze na aftreden teruggezet worden in rang totdat ze in de grafkelder in Delft verdwijnen. Vanaf dan zij ze weer koning en koningin.
  Juan Carlos is wel voormalig staatshoofd.

   1. Ja, Redactie. Maar eenmaal koning of koningin dan blijf je dat voor je hele leven. Tenminste in Spanje. Voor de rest zijn jullie een topclubje. Dank jullie voor het nieuws iedere dag.

 5. Schrijf maar eens een mooi stukje over Prins Bernhard, die was heel anders.

 6. Die Juan Carlos heeft er nogal op los geneukt, als dit de waarheid is, amaai……
  Kan er mij iemand vertellen welke koning of president GEEN verhouding heeft gehad?
  Wie van deze heren GEEN buitenechtelijk kind of kinderen heeft?
  Voorbeelden genoeg zeker?
  Wat hun echtgenote´s betreft zijn er maar weinig die het lef hebben om te scheiden, enkele uitzonderingen, dat wel.
  Het zijn nu natuurlijk niet alleen de mannen die een verhouding hebben maar hier gaat het over Juan Carlos, over de vrouwen zal er ook wel een boekje geschreven kunnen worden denk ik.
  Maar in de “gewone” wereld is dit niet anders maar het staat natuurlijk niet altijd in de krant maar dat mag zeker, ze hebben zogenaamd een voorbeeldfunctie maar die is soms ver te zoeken.
  Ben benieuwd of koning Filip van België, koning Willem-Alexander en Felipe VI van Spanje (of hun vrouwen) ook scheve schaatsen zullen gereden hebben maar daar zullen we nog een tijdje moeten op wachten voor we de waarheid kennen zeker?
  Voor mij geen probleem, ze doen maar enkel spijtig voor diegene die er mee moeten leven en de kinderen die ze achteraf niet erkennen, dit is pas een schande, althans dit is mijn mening.

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken