skip to Main Content

Nederlandse kaas op Gran Canaria gestolen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

GRAN CANARIA – (Hans Camps) In Las Palmas de Gran Canaria is een bestelbusje met Nederlandse kaas gestolen. De Spaanse kaasboer Santiago Ojeda had de contactsleuteltjes in de auto gelaten toen hij eventjes bij de plaatselijke Spar-supermarkt zeven kisten met Nederlandse kaasjes afleverde.

In zijn koelwagen had Ojeda nog dertig tot veertig andere bestellingen voor op Gran Canaria wonende Nederlanders en plaatselijke winkeliers. De schade bedraagt ongeveer €2.500=.

Voor de kaasboer is de financiële tegenvaller nog groter omdat ook zijn hele administratie en afleverbonnen in de auto lagen, waardoor hij nu geen rekeningen kan versturen.

Tegenover het dagblad ‘Diario de Las Palmas’ zei Ojeda niet te weten, of de diefstal van zijn bestelwagen een toevalstreffer was, of een voorbereide actie. Hij rijdt elke dag dezelfde route bij het afleveren van zijn Nederlandse kaas en andere importproducten.

Ojeda sluit niet uit, dat de dader wist, dat hij die dag op dit tijdstip zijn bestelling zou komen afleveren.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend