skip to Main Content
Grootste attractie van het nieuwe Ferrari Land in Salou nu al zichtbaar
Foto: La Vanguardia

Grootste attractie van het nieuwe Ferrari Land in Salou nu al zichtbaar

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Foto: La Vanguardia

Foto: La Vanguardia

SALOU – De grootste en hoogste attractie van het nieuwe en in 2017 te openen attractiepark Ferrari Land in de badplaats Salou, is nu al goed zichtbaar. Het constructiebedrijf heeft hat afgelopen weekend het hoogste punt van 112 meter bereikt waardoor men een goed beeld krijgt van wat de bezoeker zal ervaren in deze verticale versneller/achtbaan of vrijevaltoren.

Hoe de attractie zal gaan heten is nog niet bekend maar wel dat het de hoogste vrijevaltoren zal zijn van Europa. In 2017 moet het nieuwe attractiepark Ferrari Land met alles wat te maken heeft met de auto’s met het zwarte paard, open moeten gaan voor het publiek. Er wordt met man en macht gewerkt aan de attracties waarbij de grootste nu al in grote lijnen te zien is.

De nieuwe verticale versneller of vrijevaltoren is 112 meter hoog en de bezoeker wordt met een snelheid van 180 kilometer per uur in slechts 5 seconden omhoog geschoten waarna een val van 90 graden en een parcours van 880 meter lang volgen om de adrenalinestoot te verwezenlijken.

Ferrari Land vormt onderdeel van het reeds populaire Port Aventura thema attractiepark, het grootste en meest populaire van Spanje. Met het nieuwe pretpark zal Port Aventura nu gaan bestaan uit drie parken: Port Aventura Park, Caribe Aquatic Park en Ferrari Land.

Naast de vele attracties in Ferrari Land komen er restaurants, bars en winkels en dat allemaal in de Italiaanse stijl. Ook zullen er gebouwen uit het geboortedorp van Ferrari, Maranello, nagebouwd worden en zullen er andere Italiaanse culturele hoogstandjes te zien zijn. Daarnaast zijn er ook nog plannen voor een vijf-sterren hotel maar dat zal pas gebouwd worden in een tweede fase nadat het pretpark al haar deuren heeft geopend – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken