Ken jij onze nieuwe website SpanjeTopTien.nl en ons nieuwe FORUM al?

Belastingen zullen in 2013 niet verder omhoog gaan, aldus Spaanse minister

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst. Informatie kan niet meer relevant zijn.

MADRID – (Remco Stoffer) De minister van buitenlandse zaken Luis de Guindos heeft bevestigd dat de belastingen zoals de loonbelasting, BTW en onroerend goedbelasting niet verder verhoogd zullen worden in 2013.

Daarnaast is de minister het helemaal eens met de premier van Spanje Mariano Rajoy wat betreft het feit dat 2013 het jaar zal zijn dat het beter gaat dan gedurende 2012 en dat de economie weer zal gaan stijgen in 2014 waardoor er ook meer banen gecreëerd zullen worden.

Volgens Luis de Guindos heeft zijn regering de basis en fundamenten gelegd voor de wederopbouw van het lans. Een proces wat volgens de minister langzaam zal zijn.

Toeval is wel dat het vandaag 28 december de Spaanse 1 april is met de Día de los Inocentes. Het is niet helemaal bekend of dit ook een grap is of …

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een koffie via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele Spanje nieuws :)