skip to Main Content
Nieuw Burger King restaurant langs de kustweg tussen Salou en Cambrils aan de Costa Dorada

Nieuw Burger King restaurant langs de kustweg tussen Salou en Cambrils aan de Costa Dorada

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

TARRAGONA – Inwoners en bezoekers van de kustplaatsen Salou en nog meer de wijk Vilafortuny in Cambrils hebben het waarschijnlijk al gezien. Op een braakliggend terrein naast het Shell tankstation langs de kustweg, ter hoogte van het Bungalowpark Cambrils Park Resort, is men sinds enkele weken begonnen met de bouwwerkzaamheden voor een nieuw prefab gebouw. Nu blijkt dat dit een Burger King gaat worden die waarschijnlijk binnen twee weken de deuren kan openen.

De fastfoodketen Burger King opent een nieuw restaurant, dit keer echter niet in het centrum of langs de boulevard zoals de twee restaurants die te vinden zijn in Salou, maar in een nieuw losstaand gebouw langs de kustweg tussen Salou en Cambrils. Een officiële openingsdatum is nog niet bekend maar zoals de werkzaamheden verlopen zal dat niet lang meer duren.

De nieuwe Burger King is strategisch geplaatst langs de kustweg die vooral in de zomermaanden enorm druk is waarbij het verkeer af en aan rijd tussen de kustplaatsen Salou en Cambrils. Daarnaast liggen er in de buurt twee campings, het bungalowpark Cambrils Park Resort en diverse hotels en appartementencomplexen waar in de zomer duizenden toeristen verblijven waaronder veel Britten die gek zijn op Burger King.

Burger King is flink aan het uitbreiden in dit deel van de Costa Dorada. Niet alleen zijn er twee grote restaurants te vinden in Salou, een in de Avenida Carles Buigas en een langs de Jaume I boulevard, er ligt ook een kleine Burger King in de gemeente Vila Seca, een grotere versie in het winkelgebied Les Gavarres in Tarragona, werd er een nieuwe Burger King gebouwd in de stad Reus en werd recent een nieuw restaurant geopend langs de Ramblas van de regionale hoofdstad Tarragona.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by