skip to Main Content

Facebook gaat in Azië de Spaanse voetbalcompetitie gratis uitzenden

Facebook gaat in Azië de Spaanse La Liga uitzenden

OK Diario

VOETBAL – Komende vrijdag 17 augustus begint de Spaanse La Liga Santander voetbalcompetitie 2018/2019 in Spanje. Volgens velen gaat het om de beste voetbalcompetitie ter wereld en ook in de Aziatische landen worden de wedstrijden tussen met name de grote clubs zoals FC Barcelona, Real Madrid en Atlético Madrid veel gevolgd. Facebook heeft nu de rechten gekocht voor acht Aziatische landen en heeft daar waarschijnlijk 90 miljoen euro voor betaald.

Het exacte bedrag is weliswaar niet bekend maar sommige websites schrijven over 90 miljoen euro voor de uitzendrechten in acht Aziatische landen voor de komende drie voetbalseizoenen. Het vreemde is dat Facebook de voetbalwedstrijden zal gaan uitzenden via facebook Live en dat gratis aan zal bieden.

Het gaat om 380 wedstrijden in de Primera División die tussen 17 augustus 2018 en 19 mei 2019 gratis op internet in Afghanistan, Bangladesh, Bhutan, India, Nepal, de Malediven, Sri Lanka en Pakistan te zien zullen zijn.

Alle wedstrijden kunnen worden gevolgd op de officiële Facebook-pagina van LaLiga, en ook op de pagina’s van elke club. Gebruikers van het sociale netwerk kunnen het toernooi live op meerdere apparaten tegelijk volgen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 3 reacties
  1. Dat houdt dus in dat we vanaf nu bij het lokale Chinese restaurant de wedstrijden kunnen bekijken in plaats van in de kroeg?? Lachen zeg. Gratis en Facebook, daar zal wel ergens een addertje onder het gras zitten. Maar inderdaad, de VPN maar weer van stal halen!
    Goeie tip leo!

  2. Dus met een VPN verbinding kun je dan gratis het voetbal kijken, leuk nieuws voor de voetbal liefhebbers!

    1. haha zat ik me ook al af te vragen. Daarnaast staan die landen erom bekend dat ze dan voor de westerse wereld illegaal het voetbal gaan aanbieden. Vreemd maar we zien wel wat er gaat gebeuren.

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken