skip to Main Content
Staking Franse luchtverkeersleiders zorgt opnieuw voor annuleringen bij Ryanair

Staking Franse luchtverkeersleiders zorgt opnieuw voor annuleringen bij Ryanair

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – De Franse luchtverkeersleiders hebben zich aangesloten bij de algemene staking in Frankrijk op donderdag 16 november. Hierdoor zullen er minder mensen werken waardoor er vertragingen kunnen ontstaan en in veel gevallen geannuleerde vluchten. Ryanair is een van de drukste vliegmaatschappijen boven het Franse luchtruim en zoals gewoonlijk hebben zij ook weer te maken met veel annuleringen.

Het is helaas niet de eerste keer en zal ook helaas niet de laatste keer zijn dat een staking van de Franse luchtverkeersleiders voor een complete chaos zorgt in het Europese luchtruim. Veel luchtvaartbedrijven dienen alternatieve, langere en duurdere routes te vliegen of annuleren hun vluchten op de stakingsdag. Dat laatste is meestal het geval bij Ryanair die dan ook tientallen vluchten heeft geannuleerd voor donderdag 16 november.

Het gaat om onder andere de vluchten Brussels Airport naar Barcelona el Prat (FR2921), Eindhoven naar Alicante (FR7523), Eindhoven naar Madrid (FR3067), Alicante naar Eindhoven (FR7522) en Madrid naar Eindhoven (FR3066). Alle geannuleerde vluchten kunnen op deze website bekeken worden.

Er zijn ook vertragingen bij andere vliegmaatschappijen zoals Transavia die op haar website aangeeft ook last te hebben van de staking in Frankrijk.

In principe moet de staking in het Franse luchtruim op vrijdag om 6 uur ‘s-morgens voorbij zijn. Houdt de websites van de luchtvaartmaatschappijen in de gaten omtrent de laatste ontwikkelingen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Gisteren tijdens de staking met Transavia naar Alicante gevlogen. Stukje omvliegen, maar verder alles keurig hoor. Dus dat annuleren van Ryanair slaat helemaal nergens op! Mensen mijdt dit bedrijf. Het is absolute bagger en bij het minste geringste beetje tegenslag laten ze je barsten als passegier.
    Overigens wil ik uiteraard tevens mijn afschuw uitspreken over deze zoveelste staking van de Franse verkeersleider, waar kennelijk niemand tegen durft op te treden. Ook de Franse president niet.

  2. Die fransen staken voor alles, we moeten gewoon om Frankrijk heen vliegen dit kan heel gemakkelijk, zat in een KLM van Malaga naar Amsterdam en KLM
    ging gewoon om Frankrijk heen langs de kust van Spanje, Italië, Oostenrijk, Duistland en Nederland airport Schiphol ja de vlucht duurde iets langer maar ja slecht 1 uurtje langer, en goede service aan boord fantastisch die stomme Fransen HI HI.

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken